Ponta la Miami, Iohannis in Romania. Unde isi face vacanta presedintele

news

Presedintele Klaus Iohannis va ramane in Romania cand isi va lua cateva zile de vacanta, a precizat joi Administratia Prezidentiala.

Conform sursei citate, seful statului isi va petrece zilele de vacanta la Sibiu si la Neptun.

Pe de alta parte, premierul Ponta, este din nou in vacanta in Miami. El a fost fotografiat miercuri intr-o cafenea din Miami International Airport.

Premierul Victor Ponta a anuntat ca pleaca, miercuri, in concediu de odihna, impreuna cu familia, in afara tarii, dar nu in Turcia, precizand ca urmeaza sa revina in Romania in data de 9 august.

Prim-ministrul a declarat, marti, la postul de televiziune B1, ca va pleca in concediu alaturi de familia sa, precizand ca nu va merge in Turcia pentru un nou control in urma operatiei suferite la genunchi.

„Maine (miercuri – n.r.) plec in concediu, ma intorc duminica pe 9, e concediu de odihna si ma duc cu familia”, a spus el.

Intrebat de catre moderatorul emisiunii unde urmeaza sa isi petreaca vacanta, premierul a refuzat sa spuna, precizand totusi ca va pleca din tara.

Victor Ponta si-a mai facut concediul in Miami si in urma cu doi ani. Anul acesta el a fost tot in Statele Unite in concediul de Paste, fiinf fotografiat de un roman in avionul spre New York.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: