Ponta le strica sarbatoarea lui Dragnea si celor din TSD: „Azi se vorbeste de ‘Pirati’ cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi, agramati si aroganti”

politica

Fostul presedinte al PSD, Victor Ponta, reactioneaza taios fata de congresul TSD, la care invitat de onoare a fost Liviu Dragnea. Ponta a tinut sa faca o comparatie cu congresele TSD din perioada in care el conducea aceasta organizatie.

„Am infiintat TSD ( Tineretul Social Democrat) in Noiembrie 2003 alaturi de 100 de tineri care isi doreau sa schimbe si Partidul si Romania/ am fost primul Presedinte al TSD si ma voi mandri mereu cu cei din echipa de atunci / la ‘Primavara Social Democrata’ melodia noastra a fost ‘Exercitiu’ a lui Valeriu Sterian.

Azi se vorbeste de ‘Pirati’ cu inculpati, baroni locali, mafioti transpartinici, secretare si soferi , agramati si aroganti si tineri chemati sa fie doar decor pentru liderii ‘Cartelului’! Nu chiar ce ne gandeam atunci.

Macar presedintele TSD este singurul sef de organizatie nationala a PSD care nu e din Teleorman- deocamdata?”, a scris Ponta pe Facebook.

Fragmente din coloana sonora a filmului “Piratii din Caraibe”, au marcat la Congresul TSD, pauzele dintre discursurile liderilor, ceea ce l-a determinat pe presedintele partidului Liviu Dragnea sa il intrebe pe seful tinerilor social-democrati cum de a facut aceasta alegere, tot Dragnea fiind cel care a gasit si justificarea, informeaza Stirile Pro TV.

Coloana sonora a filmului “Piratii din Caraibe” a putut fi auzit duminica la Congresul TSD de la Romexpo, intre discursurile liderilor partidului.

La fel sa intamplat si in momentul in care la tribuna Congresului a fost invitat Liviu Dragnea, care si-a inceput discursul intrebandu-l pe liderul organizatiei de tineret Gabriel Petrea: “Gabi, cum ai ales muzica asta?”.

Cel care a dat raspunsul a fost tot Dragnea: “La cum ne haituiesc astia, chiar ca parca suntem pirati”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: