Ponta, lovitura sub centura data liberalilor: „Vreau sa marcam impreuna acel moment istoric”

politica

Victor Ponta anunta ca luni va organiza un eveniment la Palatul Parlamentului menit sa aniverseze „3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu”.  In aprilie 2012, PNL a votat motiunea de cenzura care a dus la caderea guvernului MRU, insa astazi MRU este vicepresedinte al liberalilor.

„In urma cu 3 ani, pe 27 aprilie 2012, a avut loc un moment unic in istoria post-decembrista a Romaniei – ​guvernul ​un​ui​ regim abuziv si corupt a fost inlocuit, gratie mecanismului democratic al motiunii de cenzura, de ​o coalitie a partidelor din opozitie.

A fost prima (si singura) data cand o astfel de schimbare s-a produs in Romania democratica – motiuni de cenzura au mai fost votate (cazul Boc), dar schimbari de guvern au fost doar o singura data – acum 3 ani!​

De aceea, ii invit pe toti parlamentarii care au votat motiunea pe 27 aprilie 2012 sa participe luni, la Palatul Parlamentului, la evenimentul ‘3 ani de la inceputul sfarsitului regimului Basescu-MRU-Predoiu'”, aminteste Ponta pe blog.

Premierul a tinut sa aduca iar aminte ce a insemnat USL pentru el.

​”De altfel, avand in spate un val legitim de sustinere populara, USL a dat o imensa lovitura regimului Basescu-MRU-Predoiu, lovitura care va ramane in cartile de istorie.

Pentru mine, Uniunea Social Liberala a fost si va ramane cel mai important si puternic proiect politic al Romaniei. ​Indiferent de ce a urmat​, acesta a indeplinit probabil cel mai important obiectiv al ultimilor ani: a facut dreptate pentru milioanele de romani asupriti de un regim extrem de daunator! De aceea, vreau sa marcam impreuna acel moment istoric”, a mai spus Ponta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: