Ponta n-are liniste in SUA. Ii face din nou PROSTI pe „flamanzii” de la PNL/PDL

politica

Aflat in concediu in Statele Unite, Victor Ponta a postat un nou mesaj pe Facebook in care sugereaza ca liberalii sunt prosti. 

„It’s about economy – penelistilor si pedelistilor”!, transmite Ponta din Statele Unite. Aceasta este o expresie folosita in campania lui Bill Clinton din 1992, citatul complet fiind “It’s the economy, stupid”.  “Stupid”  se traduce prin prost/prosti.

In urma cu o saptamana, in sedinta de guvern, Ponta a utilizat din nou aceasta expresie pentru a jigni Opozitia.

Citeste si:  O noua iesire mitocaneasca: Ponta ii face PROSTI pe cei din Opozitie

Iata postarea completa a premierului:

„IT’S ABOUT ECONOMY… doamnelor si domnilor de la PNL/PDL!”

Cifrele finale privind incasarile la buget dupa primele 7 luni din 2015 (comparativ cu primele 7 luni din 2014) arata clar diferenta intre gandirea economica a USL care duce spre dezvoltare si miopia austeritatii care ne-a condus in 2010-2012 (reprezentata si azi de PNL/PDL care se grabesc din nou sa acapareze puterea):

1. Incasari 115,7 miliarde RON in 2015 (fata de 106,6 miliarde RON in 2014) – plus 9,1 miliarde RON (aproximativ 2 miliarde de Euro);
2. Incasari din TVA 33,9 miliarde RON in 2015 (fata de 29,3 miliarde RON in 2014) – plus 4,5 miliarde RON (aproximativ 1 miliard Euro);
3. In aceasta perioada au fost aplicate urmatoarele masuri cu impact bugetar negativ – scaderea CAS cu 5pp / scaderea taxei pe constructiile speciale de la 1,5 la 1 % / neimpozitarea profitului reinvestit pentru companii / cresterea contributiei la Pilonul II de pensii de la 4,5 la 5% / scaderea TVA la alimente de la 24% la 9%!
4. Prin relaxare fiscala, administrare fiscala eficienta, combaterea evaziunii fiscale (care a explodat in perioada 2010-2012 si a fost combatuta prin infiintarea Directiei Antifrauda) si masuri de stimulare economica si cresterea numarului locurilor de munca fiscalizate se obtin rezultate concrete!

Restul este doar politica austeritatii mioape si a demagogiei politice specifice guvernarii 2010-2012 si reprezentate azi de „flamanzii” de la PNL/PDL!

„It’s about economy – penelistilor si pedelistilor”!

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: