O noua iesire mitocaneasca: Ponta ii face PROSTI pe cei din Opozitie

news

Premierul Victor Ponta i-a jignit, voalat e drept, pe cei din Opozitie, in cadrul sedintei de Guvern de marti, atunci cand a sugerat ca acestia sunt prosti, parafrazand o celebra expresie folosita in campania electorala prezidentiala din SUA, in 1992.

“Avem locuri de munca si dezvoltare economica. Daca economia merge, restul nu conteaza. It’s about economy. Nu mai spun continuarea, sa nu jignesc Opozitia”, a spus Ponta de la masa Guvernului.

Continuarea era “stupid”, care se traduce prin prost/prosti.

“It’s the economy, stupid”, este expresia pe care a parafrazat-o premierul Romaniei.

Nu a fost un slogan propriu-zis folosit in campania din 1992, ci unul dintre mesajele pe care consultantii de comunicare a candidatului de atunci, viitorul presedinte Bill Clinton, le scriau pe tabla pentru ca echipa sa nu uite sa se concentreze pe esential, in cazul acesta pe faptul ca trebuie vorbit despre starea economiei, nu despre faptul ca presedintele in functie George H.W. Bush este un om cu experienta care castigase Primul Razboi din Irak.

“Daca merge economia si avem locuri de munca si combatem evaziunea fiscala, restul scandalurilor politice sunt secundare”, a mai completat Victor Ponta.

In sedinta de Guvern in care a facut declaratia, Ponta a vorbit despre rectificarea bugetara pe care Guvernul sau a operat-o si care a luat bani de la investitii (Transporturi, Energie samd) si le-a dat catre masuri sociale, in principal cresterea salariilor.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: