Ponta: „Niciodata nu am JIGNIT o femeie”. Vezi ce spunea despre Monica Macovei

politica

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, la Romexpo, unde a participat la o reuniune a femeilor din partid, ca „niciodata sper ca nu am jignit vreo femeie” si „ca acuzatiile care i s-au adus referitoare la faptul ca i s-ar fi adresat cu ”Fa, Doina!” colegei sale, ministrul Doina Pana, l-au afectat cel mai tare in 2014”.

”M-a intrebat acelasi jurnalist si ce m-a facut sa sufar cel mai tare si poate o sa fiti uimite: acel moment in care – bine, nu era deloc adevarat, dar ce conteaza – cand i-am spus <Fa, Doina> colegei noastre Doina Pana. Cred ca a fost de departe minciuna care m-a afectat cel mai tare”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

El a aratat ca, daca ar fi facut asa ceva, ar fi fost cu siguranta sanctionat de sotia sa, Daciana, si de mama sa.

”Am foarte multe defecte, dar niciodata sper ca nu am jignit sau nu m-am adresat nerespectuos la adresa vreunei femei. Daca as fi facut-o, inainte sa ma sanctioneze Daciana, ar fi facut-o mama cu siguranta, ca ea e mai rapida in reactii”, a spus Ponta.

Cu toate acestea, Victor Ponta a avut in 2012 si 2013 mai multe referiri jignitoare la adresa Monicai Macovei, pe care a comparat-o cu Morticia din filmul „Familia Adams”.

„Monica Macovei si cu ceilalti, eu nu-i iau in serios. Lasati-o in pace pe Macovei, stiu ca se ocupa cu pictoriale, iar eu nu ma mai uit de ceva timp la ‘Familia Adams’„, a spus Ponta in octombrie 2012, solicitat sa comenteze faptul ca Monica Macovei a apreciat ca „extrem de grava” referirea sa la trecerea CSM in subordinea Parlamentului. (sursa)

Europarlamentarul PDL Monica Macovei, cunoscuta pentru aparitiile sobre de la tribunele oficiale, a realizat un pictorial pentru o revista pentru femei.

Mai apoi, in martie 2014, Ponta a spus depre Monica Macovei ca se comporta ca o „tzatza”. El a comentat o  disputa purtata atunci de europarlamentarii Monica Macovei si Elena Basescu, afirmand ca acestea se „poarta ca doua tate” si ca „este o rusine ce vedem”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: