Ponta nu vrea ca DNA sa mai aresteze primari si parlamentari: „Atunci de ce mai facem alegeri?”

news

Premierul Victor Ponta a declarat duminica la B1 TV ca in situatia sa „se poate intampla orice este prevazut in codul de procedura penala”, raspunzand astfel unei intrebari legate de un posibil control judiciar. El a lasat sa se inteleaga faptul ca nu exclude aceasta posibilitate pentru ca „ce se intampla acum nu are legatura cu dreptul penal”.

„Deja traim intr-o alta realitate juridica. Daca eu, cand eram procuror, as fi facut afirmatiile care se fac in zilele astea, m-ar fi dat afara imediat si mi-ar fi spus ca nu am trecut pe la facultatea de drept. Acum se pot face orice fel de afirmatii.

Ce se intampla azi nu are nicio legatura cu dreptul penal. Asta e marea problema si inteleg tulburarea din PSD, nu inteleg linistea din PNL, mi se pare usor iresponsabila.

Intrebarea este de ce mai participam la alegeri cu primari, presedinti de consilii judetene, parlamentari, premier daca dupa aia nu mai e niciunul in functie. Sau daca guvernul se schimba ca vrea un procuror, de ce mai facem alegeri? Asta e intrebarea la care cred ca ar trebui sa raspundem toti. De frica sau la ordin ne facem ca nu intelegem, a spus Ponta, citat de Mediafax.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: