„Ponta presedinte!”. Ciolacu anunta ca PSD ar putea sa il sustina pe Ponta la alegerile prezidentiale din 2024

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat miercuri ca PSD, ALDE si Pro Romania discuta despre formarea unei aliante politice dupa modelul USL. El a mentionat ca discuta in alianta despre sustinerea lui Ponta pentru functia de presedinte al Romaniei.

„Am discutii zilnic cu domnul Ponta, sunt discutii principiale. Dansul are experienta cu formarea USL”, a declarat Ciolacu, intrebat despre formarea noii aliante.

Intrebat daca PSD ia in calcul sa il sustina pe Ponta pentru functia de presedinte al Romaniei, in 2024, Ciolacu a raspuns:  „Este unul dintre punctele pe care le discutam”.

Ciolacu a mentionat insa ca PSD ar dori sa o sustina pe Gabriela Firea.

„Daca vom face parte dintr-o alianta, este decizia aliantei (sustinerea lui Ponta). In acest moment, cel mai bun candidat la aceasta inalta functie este, de departe, Gabriela Firea”, a mentionat Ciolacu.

Liderul Pro Romania, fostul premier Victor Ponta, a anuntat joi seara, la Antena 3, ca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale din 2024.

„Imi doresc sa candidez in 2024 la functia de presedinte al Romaniei. Si pana atunci vreau sa fiu liderul Pro Romania. Si vreau sa fiu intr-o alianta de centru-stanga, reformata, moderna si eficienta”, a spus Victor Ponta, la Antena 3.

Mai mult despre: ,


Comentarii: