Ponta, ranit grav in ORGOLIU. Vrea ca tehnocratii sa TACA si sa-i incaseze jignirile, nu sa faca „politica”

politica

Victor Ponta se arata foarte deranjat ca ministrii au inceput sa dea replici atacurilor pe care le lanseaza constant la adresa guvernului Ciolos. El ii acuza ca fac politica, ca folosesc „vorbe mai insultatoare si agresive deja decat standardul folosit de cei aflati in politica”.

„V-am spus deja – singurul lucru mai rau decat un guvern politic este un Guvern de „tehnocrati” care viseaza sa fie politicieni! Iar in 2017 vine nota de plata pentru noi toti!

Faptul ca tehnocratii s-au dezbracat de haina „elegantei” nepolitice si au trecut la aroganta, agresivitate si jigniri (vezi declaratiile la adresa lui Liviu Dragnea, Corina Cretu, a tuturor celor care indraznesc sa ii critice cu ceva) pentru mine nu este o surpriza! Ma asteptam ca incompetenta si incapacitatea de a avea rezultate sa degenereze in asa ceva! Plus frustrarile tipice celor veniti prea repede si prea sus in anumite pozitii!

Poate fi cel mult o dezamagire pentru cei care au crezut ca „vin tehnocratii care nu vorbesc, dar fac treaba buna”! S-a dus si iluzia asta, a fost o alta manipulare din pacate!

Ceea ce ramane insa dupa vorbe (mai insultatoare si agresive deja decat standardul folosit de cei aflati in politica) este lipsa totala de rezultate si de realism!

(…) Grava este reactia Dlui. Ciolos – in loc sa spuna ca verifica si rectifica (ceea ce e normal pentru un Guvern in functie, mai ales care se pretinde tehnocrat) a facut un jalnic atac politic la PSD, fostul guvern, Parlament sau presa! Ca in final sa vada ca nu are dreptate si nici nu a rezolvat problema!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

Joi noapte, ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a anunta ca-l va actiona in judecata pe Ponta pentru ca a catalogat-o „stalinista”. Ea a spus ca fostul premier este un „rebut intelectual”.

„Un tip pe nume VV Ponta ma face stalinista. Din nou, a suta oara. Mai bate campii si cum ca as fi membru ISIS. Am predat filosofie politica, nu voi zabovi: l-as fi pus sa repete anul. Pentru delir ideologic. Suntem insa in alt joc si el e (inca) in politica mare. Il anunt public – ca avocat intrat pe bune in profesie, ca pentru toate calomniile il voi invita de azi inainte sa probeze in instanta astfel de afirmatii. Poate isi ia un avocat neintrat pe usa din dos in barou, ca argumentele formulate de unul singur nu conving oameni rationali, care au silogismul acasa si care cunosc rigorile legii.

Pe cei multi, scarbiti de cum sunteti reprezentati, de aici si de aiurea de prin exilul global, va invit la reflectie: nu cumva meritam mai mult decat un rebut intelectual de acest tip?! Hai sa dam delete, putem, e o chestie utilitarista (pt VV Ponta, asta e o chestie legata de numar, va explic gratis)”, a scris Pruna pe Facebook

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: