Ponta, razboi violent cu Antena 3: „Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza”. Cum explica prezenta la aceeasi masa cu Dan Barna

politica

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, i-a catalogat drept „securisti” pe angajatii lui Dan Voiculescu dupa ce Antena 3 a prezentat o fotografie in care apare la aceeasi masa cu liderul USR, Dan Barna.

„Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna”, anunta Ponta pe Facebook.

„1. Azi am participat la Bruxelles la discutiile oficiale cu reprezentantii Grupului Social Democrat si cu cei ai Noului Grup ProEuropa format din Liberali, Democrati si “En Marche”

2. Am multumit ambelor Grupuri pentru invitatia de a activa in cadrul acestor doua familii politice europene importante . Urmeaza sa decidem in cel mai scurt timp ce este mai bine pentru Romania si pentru ProRomania

3. Adevaratii SECURISTI au aratat la televizor o poza de la o cafenea din interiorul Parlamentului European in care ma aflam alaturi de liderul USR Dan Barna / fac precizarea ca exact la aceeasi masa am avut discutii cu multi alti reprezentanti ai PSD si PNL dar securistii au dat doar poza cu Barna / indiferent de propaganda si minciuni noi consideram ca in Europa suntem toti romani si trebuie sa luptam impreuna pentru binele Romaniei! Bine ca suntem in Europa unde oamenii au dialog – nu in Uniunea Sovietica unde se cred unii!

Ps – daca vreti poze “picante” va dau eu poza din momentul in care m-am intalnit cu Traian Basescu la intrarea in Parlamentul European! Este chiar haioasa! Vreti Securistilor?”, a scris Ponta pe Facebook.

Postul Antena 3 a difuzat, miercuri, imagini in care presedintele USR, Dan Barna, se afla la masa cu liderul Pro Romania, Victor Ponta.

Antena 3 sustine ca „tema discutiei a fost legata, probabil si de viitoarea afiliere a Pro Romania in Parlamentul European, dar si de disputele interne, acolo unde USR ar dori o opozitie unita pentru motiunea de cenzura”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: