Ponta, reactie dura dupa violentele din Piata Victoriei: „Cuplul Prezidential Dragnea-Firea a lansat o provocare stupida”. Apel catre Tudose

politica

Victor Ponta critica dur „cuplul prezidential” Dragnea-Firea pentru decizia de a infiinta un targ in Piata Victoriei. El face apel catre Mihai Tudose sa „salveze” PSD si Guvernarea.

Ponta spune despre Firea ca are „ambitii de marire” si ca foloseste Primaria „doar ca trambulina pentru Cotroceni!”.

„Ne-am intors cu 6 luni in urma fara sa intelegem ca problema este in alta parte – dupa Grindeanu, Ponta, Teodorovici, Ivan acum a venit randul lui Tudose sa fie ‘securist, tradator, om al Sistemului, bla bla’ doar pentru ca isi permite sa nu sustina aberatiile penal-paranoice ale ‘Cuplului Prezidential’ Dragnea – Firea!

La mai putin de 1 an de la votul de incredere al majoritatii romanilor ( si eu am votat PSD in Decembrie 2016) am ajuns la un nivel insuportabil de haos institutional si scandal neintrerupt – totul pentru a satisface ambitiile si isteriile Cartelului ‘Teldrum’ si ale ‘Cuplului Prezidential’! Toti cei care am votat PSD si romanii in general sunt dezamagiti ( sau chiar scarbiti) de modul in care votul lor este deturnat si manipulat! Iar viitorul arata sumbru si PSD va deconta la alegeri .

Ca orice om normal inteleg ca initiativa de a face ‘Targ de Craciun’ in Piata Victoriei este o aroganta si o provocare stupida/ ca fortarea unei ‘Revolutii fiscale’ toxice doar pentru a pacalii oamenii naivi ca primesc ‘pe hartie’ 25% in plus la salariu de la Daddy este o aberatie cu efecte pe termen lung/ ca folosirea Camerei Deputatilor pe post de scut in fata Justitiei pentru miliooanele de euro deturnate de ‘Cartelul Teldrum’ este o lovitura cumplita pentru Parlament si pentru votul oamenilor onesti care nu au case in Brazilia si lacuri furate de la Stat.

Mihai Tudose are inca puterea si oportunitatea sa salveze PSD si Guvernarea / sau poate sa aiba soarta lui Grindeanu si a tuturor celorlati care nu au furat milioane cu ‘Cartelul’ si nici nu isi sacrifica propria demnitate pentru ambitiile de marire ale unei Doamne care se se crede noul Traian Basescu si foloseste Primaria doar ca trambulina pentru Cotroveni!

Astept sa vina ‘Cuplul Prezidential’ iar in Parlament sa ne ceara sa votam o motiune de cenzura contra Guvernului Tudose / eu o sa votez tot ‘contra’ – poate si alti parlamentari PSD vor alege de data aceasta sa iasa din umilinta si obedienta! E raspunderea lor fata de cei care i-au ales si fata de propria constiinta!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: