Ponta s-a enervat din nou pe subiectul Belina: „Ce sa vorbesc cu domnul Dragnea? Sa-si ceara scuze, in primul rand pentru minciunile pe care le-a spus”

politica

Deputatul Victor Ponta a reiterat, luni, ca asteapta ca presedintele PSD Liviu Dragnea sa-si ceara scuze pentru acuzatiile la adresa sa, potrivit carora ar fi depus denunturi in dosarul Lacului Belina, mentionand ca ii cere lui Dragnea sa nu foloseasca Parlamentul si PSD pentru problemele lui.

„In privinta dosarului Belina, dupa ce au acces la dosar toti membrii comisiei juridice, astept si de la Dragnea si de la ciracii lui din presa, care au zis ca am depus eu nu stiu ce denunturi, sa-si ceara scuze de la mine. Stiti chestia asta in care minti ceva despre oameni care conteaza pentru PSD si eu cred ca inca mai contez pentru PSD, se intoarce impotriva celorlalti. O minciuna are picioare scurte in cazul domnului Dragnea si lacul ala nu l-ati luat nici dumneavoastra, nici eu si nici nu a fost nevoie sa depuna cineva vreun denunt pentru ca nu exista asa ceva”, a spus fostul prim ministru Victor Ponta, intrebat in legatura cu cazul Belina.

Intrebat daca a incercat sa vorbeasca cu Liviu Dragnea, Ponta a raspuns: „Ce sa vorbesc cu domnul Dragnea? Sa-si ceara scuze, in primul rand pentru minciunile pe care le-a spus si, dupa aceea, sa nu foloseasca Parlamentul si PSD pentru problemele domniei sale”.

„Vedeti, o intrebi pe doamna Kovesi daca a fost la Oprea acasa, zice ca te iei de DNA, il intrebi pe domnul Dragnea daca a luat Lacul Belina, zice ca te iei de PSD. Nu, domnule, raspundeti pentru ce ati facut voi si nu mai folositi institutii si partide pentru a va apara”, a adaugat Ponta.

El a mai spus ca, daca va mai fi citat la DNA in dosarul Belina, se va prezenta, mentionand ca nu se duce „de placere”.

„Cand sunt citat, ma duc. Cand nu sunt citat, nu ma duc. De placere in niciun caz nu ma duc pe acolo. Restul nu mai e treaba mea”, a adaugat Ponta.

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: