Ponta s-a intors din croaziera. La ce televiziune va fi prezent in aceasta seara

news

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni, la Guvern, dupa 12 zile de concediu de odihna, perioada in care l-a delegat pe vicepremierul Gabriel Oprea sa asigure permanenta postului de prim-ministru, si el s-a deplasat si a urcat scarile de la intrarea in Palatul Victoria fara a se mai ajuta de carje, transmite Mediafax.

Premierul Victor Ponta a ajuns, luni dimineata, la Guvern, dupa ce a a avut 12 zile de concediu de odihna. In aceasta perioada, vicepremierul Gabriel Oprea a fost delegat pentru a asigura permanenta postului de prim-ministru la Palatul Victoria.

Seful Executivului a coborat din masina oficiala in jurul orei 11:00 si s-a deplasat – inclusiv a urcat scarile- fara sa mai foloseasca carje, asa cum a procedat pana la plecarea in concediu, dupa operatia la genunchi pe care a efectuat-o la Istanbul, luna trecuta.

Victor Ponta si-a petrecut vacanta pe cel mai mare vas de croaziera din lume, Oasis of the Seas.

Premierul Victor Ponta va fi prezent, luni seara, la Romania TV de la ora 19.30. Seful Guvernului va vorbi in premiera despre legea salarizarii, noul Cod Fiscal si despre situatia Partidului Social-Democrat. Totodata, prim-ministrul va elucida si speculatiile din presa privind demisia sa, anunta postul de televiziune.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: