Ponta s-a SPERIAT, ofiterul acoperit nu e vicepresedinte PSD. Reactie dura: „Ponta e bolnav”

politica

Spriat de amploarea pe care a luat-o acuzatiile sale, conform carora un vicepresedinte PSD ar fi ofiter acoperit si intentioaneaza sa preai partidul, Victor Ponta a dat-o la intors. Ofiterul nu este din PSD, de fapt.

„Lucian Isar e ofiter acoperit, despre el vorbeam. A preluat tot, a preluat si PNL. (…) Mesajul meu si-a produs efectul.”, a spus, luni, Victor Ponta, extrem de agitat.

Victor Ponta scria in weekend ca s-a referit la un vicepressedinte PSD cand spunea despre ofiteri acoperiti: „Update – pt ca am vazut interpretarile din presa vreau sa precizez ca atunci cand am scris de „ofiterii” care vor sa preia puterea in PSD NU ma refeream la Valeriu Zgonea – ci la un vicepresedinte PSD, fost ministru in Guvern (daca va fi nevoie le voi spune colegilor mei despre cine este vorba)!”.

O replica foarte dura a venit din partea Alinei Gorghiu, sotia lui Lucian Isar, care a spus ca Victor Ponta este „bolnav”.

„Omul e de domeniul patologicului si sunt convinsa ca o intreaga tara vede ca e un semn foarte bun ca am scapat de un prim-ministru bolnav. Imi asum tot ce spun, cu subiect si predicat. Pana acum facea un rau imens PSD-ului. Acum nu face altceva decat sa distruga PSD. Sa ajungi sa spui ca sotul meu, care este persoana fizica, privata, nu are nicio legatura cu viata politica, va acapara PSD-ul este de noaptea mintii, dar doar PSD-ul poate sa judece cat de in favoarea lor este o asemenea declaratie. Mie nu-mi ramane decat sa privesc cu zambetul pe buze toate elucubratiile acestui om”, a spus Alina Gorghiu¬†pe Facebook.

Intrebata daca sotul sau reactioneaza dupa acest atac, Alina Gorghiu a declarat ca nu a apucat sa vorbeasca cu sotul sau „despre aceasta aberatie”.

Copresedinta PNL a precizat ca vorbim despre „un dezechilibru de notorietate la Victor Ponta, dar nu stiu daca-l afecteaza problemele lui din justitie, ca nu mai este in prim-planul vietii politice si iese cu toate prostiile, daca-l afecteaza… habar n-am ce-l mai afecteaza”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: