Ponta s-a tinut de „glumite” in sala de JUDECATA: „Suntem grup organizat din ’98, cand Uncheselu era profesor de sport”

politica

Prezent marti la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde era un nou termen in dosarul in care este judecat alaturi de Dan Sova, Victor Ponta s-a tinut de glume.

Jurnalistul Ionel Stoica, prezent la proces, scrie ca inculpatii s-au tinut de „glumite”.

„Glumite in sala de judecata, este pauza dupa ce Ciurel incepuse sa confunde veniturile cu cheltuielile- Sova, catre Ponta: ‘Sa stii ca noi ne-am organizat, dam toti vina pe tine. Acum suntem grup organizat’. Ponta: ‘Suntem grup organizat din ’98, cand Uncheselu era profesor de sport’. Rasete in sala la Curtea Suprema :)))”, a scris Stoica pe Facebook.

Glumite in sala de judecata, este pauza dupa ce Ciurel incepuse sa confunde veniturile cu cheltuielile- Sova, catre…

Posted by Stoica Ionel on Tuesday, April 5, 2016

Victor Ponta a fost trimis in judecata de DNA pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata (17 infractiuni), complicitate la evaziune fiscala, in forma continuata, si spalarea banilor, fapte savarsite in calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ”Ponta Victor-Viorel”.

In dosar mai sunt trimisi in judecata senatorul Dan Sova, avocat coordonator al Societatii Civile de Avocati ”Sova si Asociatii”, Laurentiu Ciurel, la data faptelor director general al SC Complexul Energetic Rovinari SA, Dumitru Cristea, la data faptelor director general al Complexului Energetic Turceni, si Octavian Laurentiu Graure, la data faptelor director economic al Complexului Energetic Turceni.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: