S-au regasit! Ponta il sustine pe Piedone: „Merita sa ia 99% din voturi”

politica

Fostul premier Victor Ponta il sustine pe Cristian Popescu Piedone, fostul edil de la sectorul 4 care si-a depus miercuri candidatura pentru un nou mandat, dupa ce a iesit din arest.

”Nu locuiesc in Sectorul 4 si deci nu pot sa-l votez la Primarie pe Piedone / dar daca se voteaza pe 5 iunie cine este cel mai bun de Primar cu siguranta merita sa ia 99% din voturi / daca se va vota pe considerente politice sau pe propaganda deja e o alta discutie – si evident o noua greseala in a vota oameni total nepregatiti sau a vota contra ca sa ne para rau dupa!”, a scris fostul premier Victor Ponta, miercuri, pe Facebook.

Cristian Popescu Piedone si-a depus candidatura la Primaria Sectorului 4 in calitate de candidat independent. El si-a inscris candidatura la biroul de circumscriptie miercuri dimineata.

Piedone anunta, pe 30 noiembrie 2015, ca s-a incheiat cariera sa politica si lasa de inteles ca nu va mai candida niciodata la o functie publica.

Fostul primar Cristian Popescu Piedone si doua angajate de la Primaria Sectorului 4 – Aurelia Iofciu, sefa Serviciului autorizari comerciale, si Luminita Larisa Ganea, angajata la acelasi serviciu, – au fost arestati in 7 noiembrie, masura luata intr-un dosar instrumentat de DNA privind autorizarea clubului Colectiv.

Fostul edil este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul public a obtinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit si fals intelectual, iar cele doua angajate ale Primariei Sectorului 4, de complicitate la cele doua infractiuni retinute in cazul lui Piedone. Cei trei au contestat decizia Judecatoriei Sectorului 4.

Curtea de Apel Bucuresti a admis, pe 11 noiembrie, contestatiile fostului primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone si a celor doua angajate din primaria de sector si au dispus ca acestia sa fie cercetati in stare de libertate.

In urma incendiului din 30 octombrie 2015 si-au pierdut viata 64 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit in incendiu, 24 in spitalele din tara si 12 dintre ranitii transferati in strainatate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: