Ponta, un nou asalt impotriva lui Dragnea: „Traieste ca sobolanul”. Liderii PSD, catalogati drept „imbecili si grosolani”

politica

Fostul lider al PSD, Victor Ponta, afirma ca Dragnea „traieste ca sobolanul in vile de protocol si birouri platite cu bani grei de la bugetul de stat”. Ponta a tinut astfel sa sublinieze ca Liviu Dragnea nu a avut curaj sa apara la Iasi la ceremoniile dedicate aniversarii Micii Uniri.

Ponta ii acuza pe liderii PSD ca le-au interzis pesedistilor din Iasi sa participe la ceremoniile de miercuri, catalogandu-i pe acestia drept „imbecili si grosolani”.

„Ma aflu deja la Iasi (ca in fiecare an – mai ales dupa 2011) pentru a-mi arata respectul pentru Ziua Unirii si Capitala Istorica a Moldovei !

In aceasta seara, la invitatia Primarului Mihai Chirica , am participat alaturi de Iurie Leanca , Sorin Cimpeanu si Daniel Constantin la evenimentul care marcheaza binemeritatele distinctii acordate Iasiului si institutiilor culturale de exceptie ale orasului prin decizia Parlamentului , respectiv a Presedintelui Romaniei.

Am remarcat prezenta in aceasta seara a multor personalitati din lumea culturala, religioasa, universitara, economica si politica a Moldovei – alaturi de Dl. Iohannis si alti invitati din Bucuresti/ inca ma uluieste imbecilitatea si grosolania baronilor de la Centru care le-au interzis membrilor PSD de pe plan local sa participe la un eveniment organizat in cinstea Iasiului si a Moldovei ( doar pe motiv ca a fost organizat de Primarul Chirica) – regret situatia rusinoasa in care sunt mereu pusi fostii mei colegi de la PSD.

Si maine voi fi prezent, ca de fiecare data, alaturi de oamenii din Piata Unirii / am curajul sa merg alaturi de romani – spre deosebire de alti lideri politici care traiesc doar ca sobolanii in vile de protocol si birouri platite cu bani grei de la Bugetul de stat!”, a scris Ponta pe Facebook.

Si presedintele Klaus Iohannis este prezent miercuri, la Iasi, cu o zi inaintea manifestarilor oficiale organizate cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Romane. Cu acest prilej a fost organizata decernarea titlului de „Capitala Istorica a Romaniei” Iasului.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: