„Pot sa vorbesc si eu, baietel?”. Comportamentul arogant al lui Dragnea a primit o replica imediata, care i-a inchis gura – Video

politica

Liviu Dragnea a fost interpelat de mai multi protestatari, sambata noapte, dupa ce a coborat de pe scena mitingului PSD. Unul dintre ei i-a reprosat mizeria lasata in urma de pesedisti. Dragnea i-a raspuns arogant, insa a primit o replica ce l-a lasat fara cuvinte.

„Asta ramane in urma, dupa dvs., ce-i aici?”, l-a intrebat un tanar pe Dragnea. Seful PSD a raspuns iritat ca se va face curatenie, insa tanarul a insistat: „N-ar trebui sa vina dintr-un sistem educational foarte bun?”.

„Pot sa vorbesc si eu, baietel?”, a fost reactia aroganta alui Dragnea. Tanarul i-a raspuns imediat ca el trebuie sa vorbeasca primul. „Eh, la tine acasa”, a reactionat Dragnea superior. Replica tanarului nu s-a lasat asteptata: „Nu la mine acasa, pe banii mei. Sunteti platit din banii mei si din banii tuturor romanilor. (…) Spalati oamenii pe creier”.

Vezi video de la minultul 18.00:

A doua zi, la Antena 3, Dragnea l-a catalogat drept „sobolan” pe acest tanar.

„Astia s-au organizat in felul asta, pusi de cine ii finanteaza. Pana la urma va iesi adevarul la iveala, cine ii plateste, de ce ii plateste. Trebuie sa mai fac o precizare: a fost un miting organizat legal. Ei de fapt actioneaza pentru a sustine un stat politienesc, un sistem de politie politica. Nu mi-a fost teama de provocari. Stiam ca se organizeaza, dar stiam ca sunt putini. Toti cei care am decis si participat la organizarea mitingului am avut o responsabilitate uriasa. Sunt mandru ca nu au raspuns la provocari. Aseara, am plecat de la scena la masina. Am stat de vorba cu presa, si erau patru sobolani care puneau tot felul de intrebari. Cu mine mai erau vreo 30-40 de oameni participanti la miting, incarcati cu adrenalina, puteau fi nervosi”, a declarat Liviu Dragnea, duminica seara, la Antena 3.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: