Pozitia oficiala a PSD dupa ce ministrul Justitiei a anuntat ca nu va solicita revocarea lui Kovesi. Explicatii printre dinti la Antena 3

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Adrian Dobre, a declarat ca partidul sau sustine decizia pe care a luat-o ministrul Justitiei.

„Sustinem ministrul Justitiei in decizia pe care a luat-o. Am luat act de declaratia ministrului Justitiei si mergem pe ea”, a declarat Dobre, vadit nemultumit si rosu la fata, intr-o emisiune la Antena 3, imediat dupa ce Toader si-a prezentat raportul.

„Este adevarat ca intre concluzie si corpul raportului exista o discrepanta”, a tinut el sa mentioneze, iritat ca ministrul Justitiei nu a cerut revocarea lui Kovesi.

„Daca este un nonsens de ce il sustineti?”, a intrebat foarte nervoasa Dana Grecu.

„Ministrul Justitiei are libertatea de a pune la raportul sau concluzia pe care o crede de cuviinta”, a raspuns purtatorul de cuvant al PSD.

Ministrul Justitiei a declarat, miercuri, ca nu se impune o solicitare de revocare a celor doi procurori-sefi.

„Evaluand toti factorii de constitutionalitate, legalitate si oportunitate am apreciat ca in acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului institutional de revocare a procurorului general si a sefei DNA”, a concluzionat Toader.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: