Prabusirea motiunii. Ciolacu se milogeste de UDMR, cu putin timp inainte de votul la motiune

politica

Marcel Ciolacu a incercat sa-i convinga pe parlamnetarii UDMR sa voteze in favoarea motiunii de cenzura chiar si cu putin timp inainte de votul la motiunea de cenzura. Mai multi parlamentari ai PSD s-au „imbolnavit” chiar in ziua motiunii, absentand astfel de la vot.

Televiziunile de stiri au difuzat imagini cu Marcel Ciolacu purtand discutii aprinse cu liderii UDMR, in fruntea carora si afla Kelemen Hunor.

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat luni ca va anunta de la microfonul Parlamentului cum vor vota parlamentarii acestei formatiuni la motiunea de cenzura.

„Veti afla in momentul in care ma voi pronunta de la microfonul Parlamentului cum vom vota. Pana atunci, nu am cum sa va spun, pentru ca altfel nu va mai fi nicio surpriza. Asa puteti specula”, a afirmat liderul UDMR, luni, dupa sedinta grupurilor parlamentare ale Uniunii.

Intrebat pentru cine va fi surpriza, Kelemen a raspuns: „Nu va fi o surpriza pentru nimeni”.

Referindu-se la asigurarea cvorumului sedintei in care va fi dezbatuta si votata motiunea de cenzura, presedintele UDMR a spus: „Eu am inteles ca PSD are majoritate si fara noi, deci cvorumul nu e problema noastra”.

Parlamentul se reuneste, luni, de la ora 14,00, in ultima zi a sesiunii extraordinare, in sedinta comuna, pentru a dezbate si vota motiunea de cenzura initiata de PSD si intitulata „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mita generalizata. Belsug in buzunarele clientelei PNL, saracie in buzunarele romanilor”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: