Categories: politica

Precizari taioase ale lui Ciolos la anuntul lui Dragnea privind amanarea taierii taxelor. Seful PSD a incercat o manipulare de prost-gust

Dupa comunicatul guvernului, Dacian Ciolos tine sa faca personal cateva precizari legate de discutia pe care a avut-o cu Liviu Dragnea privind amanarea taierii unor taxe.

„Constat ca discutia mea telefonica cu domnul Liviu Dragnea a produs ceva tulburare.

Pentru ca vad tot felul de interpretari, simt nevoia sa limpezesc doua aspecte:

1. In cadrul discutiei nu am spus ca sunt de acord cu propunerea de prorogare pentru un an a unor prevederi din Codul Fiscal. Am zis ca o voi analiza, dar ca trebuie avute in vedere mai multe aspecte atat legale cat si de oportunitate.

2. Analiza este limpede: acest Guvern nu se va atinge de Codul Fiscal. Cum este firesc, orice decizie de aceasta amploare poate sa fie luata, daca se va considera necesar, doar de catre viitorul guvern, legitimat de o majoritate in Parlament si de rezultatele alegerilor de duminica”, a scris Ciolos pe Facebook.

Dragnea a distribuit presei un interviu in care anunta ca a discutat cu premierul si in care lasa de inteles ca acesta ar fi fost de acord cu propunerile sale privind amanarea taierii taxelor.

„Inca o data vreau sa remarc atitudinea pozitiva si responsabila a Premierului Dacian Ciolos care chiar daca probabil a fost suparat dupa aflarea rezultatului alegerilor de duminica s-a gandit in primul rand la stabilitatea economica a tarii pentru 2017 preferand spre deosebire de altii calea dialogului si nu aceea a unui conflict inutil, asigurandu-ma totodata de deschidere pentru o totala colaborare in realizarea unei tranzitii normale de la Guvernul actual catre viitorul guvern asa cum de altfel si noi am procedat la investirea guvernului Ciolos”, a spus Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Bucurestean ucis in strada de doi indivizi, acestia l-au lovit cu batele. Medicii au incercat in zadar sa il resusciteze – Video

Trei indivizi s-au luat la bataie, pe Bulevardul Constructorilor din Bucuresti, langa Parcul Crangasi, starnind…

3 ore ago

Opt ceasuri ale lui Michael Schumacher s-au vandut la licitatie cu 4 milioane de franci elvetieni

Ceasuri apartinand lui Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, s-au vandut, marti, cu…

3 ore ago

Incendiu in Muntii Rodnei. Ard sase hectare de teren

Un incendiu a izbucnit, marti seara, in Muntii Rodnei, in apropiere de varful Toroioaga, informeaza…

3 ore ago

Un lider local al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania a fost amendat pentru utilizarea unui slogan nazist

Bjoern Hoecke, lider al partidului de extrema dreapta Alternativa pentru Germania (AfD) din landul Turingia…

3 ore ago

Aplicatia de intalniri Bumble isi cere scuze public pentru campania de marketing bazata pe sloganuri anti-celibat

Aplicatia de intalniri Bumble si-a cerut scuze pentru reclamele despre care criticii au spus ca…

3 ore ago