Premiera la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Judecatorii nu-l cred pe seful PSD, au decis o confruntare intre Liviu Dragnea si un alt inculpat principal

news

Liviu Dragnea trebuie sa participe la o confruntare cu fosta sefa a DGASPC Teleorman, Floarea Alesi, si ea inculpata in dosarul sefului PSD.

„La Inalta Curte este o mica premiera in acest moment, judecatorii au decis sa faca o confruntare intre Liviu Dragnea si fosta sefa a DGASPC Teleorman. ‘Au fost contradictii intre declaratiile date de cei doi inculpati’, a precizat presedintele completului de judecata”, relateaza jurnalistul Ionel Stoica din sala de judecata.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde este audiat in dosarul in care este judecat pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual, alaturi de fosta sa sotie si de fosti angajati ai DGASPC Teleorman, ca respinge categoric toate acuzatiile care i se aduc, pentru ca se considera nevinovat.

Dragnea a vorbit mai bine de doua ore. In finalul pledoariei sale, Dragnea a sustinut ca nu intelege de a fost trimis in judecata.

“Asa cum v-am spus de la inceput, am citit dosarul, declaratiile, rechizitoriul, stenogramele, Codul penal si Codul de Procedura Penala. Va spun sincer, incerc sa inteleg de ca am fost trimis in judecata, de ce sunt acum aici? Eu nu am vazut nicio proba pentru trimiterea in judecata. Doar niste declaratii, niste feelinguri, niste barfe. Nu am reusit sa inteleg de ce. Sunt tinta DNA-ului!”, si-a finalizat declaratia Liviu Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: