„Premierul a insistat sa raman in functie”. Melescanu, sfidator, anunta ca „nimeni nu va fi sanctionat” pentru cozile din diaspora

politica

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, joi, intr-un interviu pentru Digi24 ca premierul Dancila a „insistat” sa ramana in functie.

„Nu am luat niciun moment in calcul sa demisionez”, a spus Melescanu, sfidator.

Melescanu a sustinut ca premierul Dancila a insistat ca el sa ramana in functie. „Premierul nu mi-a reprosat nimic in legatura cu alegerile”, a mai aratat ministrul.

El a adaugat ca nu va sanctiona pe nimeni pentru cozile uriase de la sectiile de vot din strainatate, insa asteapta rezultatele unei comisii de ancheta.

Presedintele Klaus Iohannis a solicitat, miercuri, demiterea imediata a ministrilor Carmen Dan si Teodor Melescanu.

„Cei care nu au organizat corespunzator sau chiar au organizat intentionat prost aceste alegeri trebuie sa plateasca cu functia. Atentie, vorbesc de urmarea politica. Ca ulterior se gasesc si alte probleme este o chestiune pe care o vom discuta dupa ce exista prima analiza. Asadar, fiindca nu au stiut sa-si dea demisia de onoare, solicit demiterea imediata a ministrului de Externe si a doamnei ministru de Interne. Imediat insemnand imediat!”, a declarat presedintele.

Mai mult despre: ,

Comentarii: