politica

Premierul Ciuca, intalnire cu Romgaz: „Avem nevoie de un ritm alert in implementarea proiectelor legate de securitatea energetica”

Premierul Nicolae Ciuca s-a intalnit marti, la Palatul Victoria, cu reprezentantii companiei Romgaz, pentru a analiza aspecte privind productia de gaze naturale si punerea in productie de noi sonde, informeaza un comunicat al Guvernului.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, a fost prezentata implicarea Romgaz in proiectele off-shore la Marea Neagra, inclusiv Neptun Deep. Conducerea companiei a prezentat si evolutia proiectului centralei de producere a energiei electrice de la Iernut, cu o putere instalata de 430 de MW.

„Guvernul acorda o importanta deosebita investitiilor care contribuie la consolidarea securitatii energetice a tarii. Rolul Romgaz, ca si companie nationala, este determinant in implementarea planurilor Guvernului de a atinge acest obiectiv. Avem nevoie de un ritm alert in implementarea acestor proiecte, iar pentru asta am asigurat toate instrumentele necesare, atat financiare, cat si legislative”, a declarat prim-ministrul.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Surpriza pentru Netanyahu. Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale solicita mandat de arestare, pentru crime de razboi, pe numele premierului Israelului

Procurorul-sef al Curtii Penale Internationale a anuntat ca solicita mandate de arestare pentru inalti oficiali…

2 ore ago

New York Times: NATO este aproape de a trimite soldati in Ucraina. Care va fi misiunea acestora

Potrivit unui articol publicat in New York Times (NYT), se pare ca NATO este aproape…

4 ore ago

Ciolacu a luat jumatate de guvern in Turcia. Cel mai probabil, vizita a fost aranjata de Ponta

Premierul Marcel Ciolacu a inceput marti o vizita oficiala in Turcia,  unde va aveasi  o…

3 ore ago

Permis de conducere de la 17 ani? Parlamentarii romani nu sunt de acord: „Suntem pe primul loc la victime in urma accidentelor de circulatie”

Presedinta Comisiei pentru aparare din Senat, Nicoleta Pauliuc, a informat, luni, ca nu sustine proiectul…

3 ore ago