politica

Premierul desemnat anunta in premiera cate voturi are in Parlament. Guvernul PNL trece la limita

Premierul desemnat Ludovic Orban anunta ca beneficiaza de sustinerea a 234 de parlamentari pentru guvernul sau. Pentru a obtine investirea este nevoie de 233.

„Voturi institutionale sunt 225, ale formatiunilor politice care au declarat sustinerea. Mai avem angajamente de vot azi din partea a cel putin noua parlamentari. Am angajat discutii cu foarte multi parlamentari, individual. Vom discuta in continuare cu parlamentari Pro Romania pentru a participa efectiv, ca sa nu participe la boicotul PSD”, a spus Ludovic Orban, duminica, citat de Digi24.

Intrebat daca va discuta si cu Victor Ponta, presedintele Pro Romania, Orban a raspuns: „In masura in care e deschidere si din partea lui”.

PMP a anuntat astazi ca va vota guvernul Orban, dar cu cateva conditii, potrivit presedintelui formatiunii, Eugen Tomac.

Citeste si: „Toate contractele semnate de institutiile statului sa fie publice”. Conditiile PMP pentru sustinerea Guvernului Orban

Si presedintele USR, Dan Barna, a spus ca toti parlamentarii USR vor vota pentru investirea Guvernului Orban, indiferent de nemultumirile pe care le au, si ca luni va semna un acord politic cu premierul desemnat.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Campaniile rusesti de sabotaj in UE capata amploare. Sunt vizate fabricile care produc arme pentru Ucraina si infrastructura feroviara

Pe fondul noilor avertismente ale serviciilor de informatii ca Rusia pregateste „acte violente de sabotaj”…

55 de minute ago

Mircea Geoana, atac direct la Ciolacu: „Atunci cand liderii de azi ai tarii se exprima in limba romana, ai senzatia ca iti vorbeste corigentul clasei”

Mircea Geoana, potential candidat la presedintie, sustine ca Romania este condusa de o generatie politica…

O oră ago

Germania va achizitiona din Statele Unite trei sisteme de rachete HIMARS pentru a le dona Ucrainei

Ministrul german al apararii, Boris Pistorius, a anuntat ca intentioneaza sa achizitioneze trei lansatoare pentru…

3 ore ago

Presshub: Cat a costat deplasarea Alinei Gorghiu in Brazilia

Cat a costat deplasarea Alinei Gorghiu in Brazilia. Ministrul Justitiei a facut publice costurile vizitelor…

50 de minute ago