Premierul NU mai suporta nici macar putinele CRITICI din presa. Atac MURDAR la adresa a doi jurnalisti

news

Premierul Victor Ponta se razboieste din nou cu publicatiile hotnews.ro si ziare.com. El ii acuza pe doi jurnalisti de prestigiu ca sunt „acoperiti”.

Enervat pentru ca a fost ironizat de publicistii Dan Tapalaga si Ioana Ene Dogioiu pe baza propriilor declaratii, premierul ii acuza pe acestia ca ar actiona la ordinele unei „unitati” nenominalizate.

„ATENTIUNE ATENTIUNE! Ordin de seara pe unitate – editoriale de infierare proletara a lui Ponta pentru ca a sesizat duminica seara stirile (false) identice publicate de subunitatile Hotnews si Ziare.com!

Raportam – Ordinul este executat de comandantul ‘descoperit’ Dan Tapalaga – Hotnews (luni 20.04 la ora 20.30) si comandantul ‘acoperit’ sub pseudonimul Ioana Ene Dogioiu – Ziare.com (luni 20.04 la ora 21.09)! Felicitari!”, a scris Ponta pe Facebook.

Ce a scris Dan Tapalaga: „Vi-l amintiti tranchilizat, ce inofensiv parea? Cum a facut pe mortul o vreme dupa ce, umilindu-si propriul popor, a scos oamenii pe strazi in mica revolutie a votului din noiembrie? Cum si-a turnat apoi cenusa in cap, cum s-a jurat ca se va schimba si cum tremura la gandul ca, zburand de la putere, va pierde tot? I-au luat fix trei luni sa revina la proastele obiceiuri. Iata-l azi cu pieptul umflat la loc, purtandu-se la fel de arogant ca inainte. A realizat ca nu mai are, de fapt, adversar, ca nimeni nu-i pune in pericol functia, nici presedintele, nici opozitia, nici presa sau rivalii din partid. S-a trezit jupan peste Romania, fara nici un rival serios. Arogantul is back, mai hotarat ca niciodata” (sursa)

Ce a scris Ioana Ene Dogioiu: „Ceea ce mi se pare cel mai grav nu e ca dl Ponta nu stie nici pana azi cum e cu citatul, nici ca se ratoieste la ziaristi, un sport pe care l-a mai practicat, ci faptul ca, de la nivelul functiei domniei sale, care ar presupune maxima responsabilitate, lanseaza acuzatii grave, nesustinute de vreo dovada, impotriva presei si a altor institutii de forta ale statului. Care ordine, de la care ‘unitate’, dle Ponta? Cred ca nu va puteti referi cu aceasta terminologie decat la armata sau servicii secrete. Ne spuneti ca ele controleaza presa si trimit spre publicare si alte texte decat cele cuprinse in comunicatele oficiale, texte menite sa se constituie in atac politic?” (sursa)

Citeste si: Jenant. Premierul Ponta il acuza pe Ponta de la Antena 3 de „minciuna grosolana”

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: