Premierul Orban a dat-o afara, scurt, pe Liliana Minca. A apucat sa stea in functie doar doua zile

politica

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca o va demite din functie si pe Liliana Minca, numita in 4 noiembrie secretar general adjunct in Ministerul Finantelor.

„Liliana Minca va pleca maine probabil de la Ministerul Finantelor din functia de secretar general adjunct”, a declarat premierul.

Liliana Minca a fost numita in aceasta functie in ultima zi ca premier a Vioricai Dancila. Foarte incantata de noua pozitie, Minca s-a grabit sa isi modifice prezentarea de pe pagina de Facebook.

Liliana Minca este unul din traseistii clasici ai politicii romanesti schimband nu mai putin de 6 partide in 6 ani de zile. Minca a fost in Partidul Conservator pana in 2011, in PPDD pana in 2014, a trecut apoi la PND unde a stat doar pana in august 2015, a schimbat macazul pentru UNPR-ul lui Oprea, in PSD pana in 2016 cand a trecut la ALDE si a devenit sefa filialei din Botosani a partidului lui Tariceanu 2016.

In prima parte a anului 2017, premierul Sorin Grindeanu a numit-o pe Liliana Minca in functia de vicepresedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC).

Mai mult despre:

Comentarii: