Premierul Orban confirma ca a fost sunat de Pandele in noaptea alegerilor. Firea l-a declarat pe Orban drept „fostul meu prieten”

politica

Premierul Ludovic Orban a confirmat implicit, miercuri, ca a fost sunat de Florentin Pandele in noaptea alegerilor. El a refuzat sa prezinte detalii.

Intrebat de jurnalisti daca intr-adevar a fost sunat de Florentin Pandele, asa cum a spus Firea, Orban nu a negat.

„Astea sunt amanunte de cancan. Am 500 de telefoane zilnic, raspund la oricine ma suna, nu pot sa ma apuc sa povestesc presei toate cele 500 de telefoane. Cand discut cu cineva discut cu cineva, nu bat toba in targ ca am vorbit cu cineva”, a declarat Orban.

„V-a sunat asa cum a spus?”, a fost intrebat Orban din nou. Premierul nu a raspuns, s-a limitat sa ridice din umeri.

Gabriela Firea l-a catalogat pe Ludovic Orban, marti seara la Antena 3, drept „fostul meu prieten”. In timpul zilei, in fata sediului PSD, ea a relatat ca sotul ei, Florentin Pandele, l-a sunat in noaptea alegerilor pe Ludovic Orban.

„Cand sotul meu l-a sunat pe domnul Orban in noaptea alegerilor si l-a intrebat de ce a ales calea urata a unei campanii negative, de ce m-a demonizat, de ce m-a demolat, e convins ca a facut bine, e convins ca pentru bucuresteni e mai bine sa fie domnul Dan fata de mine care inclusiv adversarii imi recunosc capacitatea de munca si de implicare. Si domnul Orban a spus: ‘Mai Florine, dar erau declaratii politice’. Daca in cadrul unor declaratii politice poti sa demolezi un om si poti sa spui numai minciuni, atunci aceasta politica este murdaraā€¯, a declarat marti Gabriela Firea, inaintea sedintei PSD de evaluare a alegerilor locale.

Mai mult despre: ,

Comentarii: