Premierul Orban trimite PSD la plimbare: „Este ultimul partid care are legitimitate sa depuna motiune de cenzura”

politica

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca ”ultimul partid care are legitimitate in momentul de fata sa depuna motiune de cenzura este PSD”, iar demersul este ”inoportun si impotriva interesului Romaniei”. Premierul a precizat ca, dupa depunerea motiunii, vor exista discutii cu toate partidele parlamentare si cu parlamentari pentru a le explica ca demiterea Guvernului ar face ”un rau Romaniei”.

”Romania, ca si multe alte tari din lume, se confrunta cu o criza epidemiologica, cu o pandemie. De asemenea, in Romania am avut seceta, am avut inundatii. Mesajul pe care-l transmit este ca este nevoie de un guvern investit cu toate puterile pentru ca sa aiba capacitatea sa contracareze si sa caute solutii pentru toate crizele”, a declarat, luni, Ludovc Orban, intr-o conferinta de presa.

Orban afirma ca ”a veni sa depui o motiune de cenzura in momentul de fata, impotriva unui Guvern care si-a facut datria” este ”un gest politicianist care nu are in spate niciun fel de motivatie solida, ci este un gest electoral inainte de alegerile locale, pentru a arata, probabil, militantilor ca PSD face ceva”.

”Cred ca ultimul partid care are legitimitate in momentul de fata sa depuna motiune de cenzura este PSD. Acest demers il consider inoportun si impotriva interesului Romaniei”, a declarat prim-ministrul.

Acesta a explicat ca, dupa depunerea motiunii, vor exista discutii cu toate partidele parlamentare si cu parlamentari pentru a le explica ca demiterea Guvernului ar face ”un rau Romaniei”.

PSD anuntat ca va depune motiune de cenzura ”in jurul mijlocului lunii august”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: