Premierul s-a sucit. Mesaj neasteptat dat de Tudose, dupa intalnirea de azi cu Dragnea. Au venit impreuna la CEX

news

Declaratie surprinzatoare a premierului Tudose, cu putin timp inainte de sedinta Comitetului Executiv al PSD. El a sosit la sediul central al PSD impreuna cu Liviu Dragnea.

„Oricand imi cere partidul, demisionez”, a spus Tudose. Declaratia reprezinta o schimbare de pozitie din partea premierului, care pana acum anuntase ca demisioneaza in cazul in care solicitarile sale de remaniere a guvernului nu sunt acceptate de PSD.

Intrebat cum va arata guvernarea dupa sedinta de joi, Liviu Dragnea a afirmat ca se inregistreaza o crestere economica de 6,1%. „Am vazut ca e 6,1% crestere economica, va fi mai mare”, a spus Dragnea.

Antena 3 anunta ca aceasta repozitionare a lui Tudose reprezinta o victorie a lui Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv National al PSD se reuneste joi pentru a discuta despre situatia remanierii guvernamentale.

„S-a hotarat si sunt de acord ca decizia finala sa fie luata in forul statutar, de exemplu CExN. Joi dupa-amiaza il facem (…) pe urmatoarele directii clare: raporturile dintre Guvern si partid, plecand de la premisa ca Guvernul este un Guvern politic, dar, la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid in activitatea guvernamentala, lucrurile trebuie clarificate. Am stabilit impreuna zona de remanieri-remaniabili”, a explicat seful Executivului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: