Categories: news

Premierul Sorin Grindeanu, operat la Spitalul Militari din Bucuresti. Si Dragnea risca sa fie contaminat

Sorin Grindeanu a fost operat la Spitalul Militari. Interventia chirurgicala a fost una minora. Este vorba de o operatie de papiloane, pe care le produce un virus. Mai precis, este vorba de mici excrescente pe gat.

Premierul a venit pentru analizele obligatorii, cand medicii l-au informat de aceste excrescente. Totodata, i-au spus ca aceste papiloane se transmit tuturor celor cu care intra in contact cu pielea sa, informeaza Antena 3.

„Premierul a suferit o interventie minora, de indepartare a unor negi pigmentari, la recomandarea medicilor, care au considerat ca e mai bine, preventiv, ca negii sa fie indepartati. Interventia nu a presupus internare sau anestezie si nici nu a afectat starea generala a premierului. Singura recomandare a fost evitarea, pentru cateva zile, a expunerii la factorii de mediu”, a declarat purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

„Cancel culture“ – editia 1947-1948. Cum a fost distrusa Academia Romana si au fost „anulati“ Tudor Arghezi, Traian Vuia, Lucian Blaga si Radulescu-Motru

In numarul din 5 ianuarie 1947, ziarul „Scanteia“ incepea o brusca si furibunda campanie impotriva…

2 ore ago

Daniel Ghita recunoaste ca Pandele l-a bagat in Parlament: „Unicul om care a crezut in mine”. Ghita, sustinator al Rusiei in razboiul cu Ucraina

Deputatul PSD Daniel Ghita a recunoscut, duminica, intr-o postare pe Facebook ca Florentin Pandele, sotul…

3 ore ago

Inca doi jurnalisti rusi au fost arestati. Ei sunt acuzati de „extremism” fiind apropiati de Alexei Navalnii

Konstantin Gabov si Serghei Karelin risca cel putin doi ani de inchisoare pentru acuzatii de…

2 ore ago