Categories: externe

Presa din Vest o citeaza pe Baba Vanga, Trump nu apuca sa fie numit presedinte. Evenimente catastrofice in SUA dupa ce pleaca Obama

Mai multe publicatii occidentale, printre care Washington Post si Daily Mail, tin sa readuca in atentia publica o profetie a Babei Vanga, conform careia nu va exista un alt presedinte in SUA dupa „liderul de culoare.

Baba Vanga a spus in 2012 ca „nu va mai exista niciodata al 45-lea presedinte al SUA, dupa liderul de culoare” si ca in America va incepe un nou razboi civil.

Candidatul republican tocmai ce a fost ales cel de-al 45-lea presedinte al SUA, insa va prelua mandatul de la Barack Obama abia la inceputul anului viitor. Potrivit clarvazatoarei, dupa Barack Obama, SUA nu va mai avea alt sef la Casa Alba.

Baba Vanga a prezis ca SUA va intra intr-o criza in perioada de tranzitie dintre cele doua mandate, care va culmina cu un razboi civil.

De asemenea, inainte de a muri, Baba Vanga a mai spus ca anul 2016 va fi marcat de o „invazie a extremistilor musulmani” in Europa, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea lor.

Washington Post aminteste ca Baba Vanga a prezis si ca cel de-al treilea razboi mondial va incepe in 2010.

„Nu exista niciun motiv sa tratam cu seriozitate spusele Babei Vanga. Dar, este interesant de analizat cat de multi rusi au auzit despre aceasta previziune si cati chiar o cred”, a notat Washington Post la acea vreme.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Se intampla si la case mai mari: Italia nu a reusit sa stranga niciun ban din taxa pe banci, care urma sa amendeze veniturile excesive ale acestora

Italia nu a colectat pana acum venituri din contestata taxa pe profiturile excesive ale bancilor…

22 de minute ago

Presedintele libertarian Javier Milei face minuni in Argentina: inflatia in aceasta tara a scazut de la 300% la doar 11% in doar cateva luni

Argentina a fost, de-a lungul timpului, o tara cu guverne falimentare, colapsuri economice si incapacitate…

3 ore ago

Avertisment socant al unui consilier al liderului suprem iranian Khamenei: „Iranul va construi bomba atomica daca se va simti amenintat”

Iranul va trebui sa isi "schimbe" doctrina nucleara daca existenta sa este amenintata de Israel,…

51 de minute ago

O noua „reusita” a guvernului Ciolacu: salile de pacanele, inchise la sate, se redeschid in orase

Salile de pacanele din localitatile mici au inceput sa se inchida rand pe rand, conformandu-se…

2 ore ago

Imagini nerecomandate cardiacilor: turisti chinezi, blocati timp de o ora pe marginea unei stanci abrupte, din cauza supraaglomeratiei – VIDEO

Muntele Everest nu este singurul varf din lume care se confrunta cu supraaglomerarea. La inceputul…

2 ore ago