Presedintele executiv al PSD promoveaza atacuri delirante la adresa Germaniei: „Germania se afla in spatele Klausmaidanului de la Bucuresti”

politica

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a preluat pe pagina sa de Facebook un text al lui Sorin Roscan Stanescu in care sunt lansate acuzatii sinistre la adresa Germaniei. SRS sustine ca Berlinul are interese si resurse pentru a dinamiza protestele antiguvernamentale.

„La intrebarea daca Germania are, dincolo de multitudinea de multinationale si fundatii, suficiente resurse pentru a manipula viata interna a Romaniei pana la dinamizarea unor demonstratii anti-guvernamentale, raspunsul este un DA evident. Germania, si nu altcineva, este cea care a facut repetitia generala la Kiev, fiind pricipalul organizator extern al Euromaidanului. De ce nu s-ar afla Germania si in spatele Klausmaidanului de la Bucuresti?

Este oare nerabdatoare Germania sa vada cum, prin indeplinirea programului PSD, salariile angajatilor corporatiilor germane cresc prin efectul legii? Este nerabdatoare oare Germania sa vada cum acelasi program obliga corporatiile germane sa inceapa sa plateasca, asa cum se cuvine, impozite in tara in care a realizat profituri?

Asadar, cred din ce in ce mai mult ca presedintele Klaus Iohannis actioneaza sub impulsul vulturului german. Aparat fiind de Crucea de fier,”, este textul asumat si distribuit de Badalau.

Screen Shot 2017-02-09 at 09.36.53

Reamintim ca Niculae Badalau a fost condamnat in 1988 pentru furt, fiind gratiat de Ceausescu.

In anul 1988, Niculae Badalau a fost condamnat la un an de inchisoare cu executare la locul de munca. Era subinginer la CAP, de unde a furat patru saci cu grau pe care i-a vandut unui localnic pentru 1200 de lei. Badalau a fost ulterior gratiat de Nicolae Ceausescu.

In anul 2006, Badalau a fost implicat intr-o afacere imobiliara suspecta. A cumparat cu 12 000 de euro un teren de 130 de hectare de la o firma pe care o detinuse inainte. Ulterior, terenul a fost vandut pentru 3 milioane de euro unui dezvoltator imobiliar.

In 2008, cand deja era deputat in Parlamentul Romaniei, in legislatura 2004 – 2008, Agentia Nationala de Integritate a sesizat DIICOT pentru a-l cerceta pe Badalau pentru spalare de bani.

Tot ANI i-a intocmit lui Badalau si un dosar pentru fals in declaratii, intrucat nu a declarat un teren detinut in Bolintin si o vanzare de teren catre o firma.

De asemenea, si „jurnalistul” Sorin Rosca Stanescu a fost dupa gratii, in urma unei condamnari in dosarul Rompterol.

Foto: Dan Mihai Balanescu

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: