sport

Presedintele FRF, Razvan Burleanu, ar vrea sa se permita consumul de bere pe stadioanele din Romania, „ca element de modernitate”

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Razvan Burleanu, a anuntat saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa ca si-ar dori ca legislatia sa permita consumul de bere pe stadioanele din tara.

„A fost un subiect care s-a aflat permanent pe agenda noastra. Consideram ca acest consum, mai ales de bere slab alcoolizata pe stadioane, reprezinta si un element de modernitate pe care vrei sa-l aduci.

In ultimii opt ani, statul a reinceput sa investeasca puternic in infrastructura fotbalistica. Atunci, consumul de bere slab alcoolizata, cu siguranta, ar fi un element de modernitate care s-ar alatura acestei infrastructuri moderne de care ne bucuram astazi, in Romania”, a declarat Razvan Burleanu, citat de Digisport.

O lege din 1991 prevede interzicerea consumului de alcool in stadioane si evenimente organizate cu scop de recreere sau a manifestarilor cultural-artistice.

Legea a fost modificata in 2019, iar berea poate fi servita doar in pahare din plastic, la concertele organizate pe stadioane sau in pietele publice, insa nu si la competitiile sportive.

Urmareste-ne si pe:
Gabriel Tudor

Share
Published by
Gabriel Tudor

Recent Posts

Ciolacu, cu Negoita in spate: „PSD este cel mai european partid din Romania”. Negoita este trimis in judecata in trei dosare penale

Premierul Marcel Ciolacu a pretins, joi, de Ziua Europei, ca "Partidul Social Democrat este cel…

4 ore ago

Record negativ: Venezuela ar putea fi prima natiune care isi pierde toti ghetarii

Venezuela ar putea fi prima natiune din istoria moderna care si-a pierdut toti ghetarii dupa…

4 ore ago

Orban, la Timisoara: „Astazi, in Romania nu este o democratie autentica. Suntem condusi de noua nomenclatura si de noua securitate”

Presedintele Partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, a declarat, joi seara, ca in Romania de astazi…

10 minute ago

Un roman a reusit sa-si faca praf Ferrari-ul intr-un accident intre Turda si Cluj-Napoca

Doi barbati au ajuns la spital si un Ferrari a fost facut praf in urma…

4 ore ago

Zelenski l-a demis pe seful serviciului de protectie si paza dupa ce doi agenti ai acestuia au fost acuzati de complot in vederea asasinarii presedintelui

Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a demis joi pe seful serviciului de protectie, la doua zile…

4 ore ago

Slovenia va recunoaste statul palestinian pana la jumatatea lunii iunie

Guvernul sloven a initiat joi procedura de recunoastere a unui stat palestinian ca forma de…

4 ore ago