Presedintele, in strada printre zeci de mii de oameni. Se anunta un miting de amploare in Piata Victoriei

politica

PNL l-a invitat pe presedintele Klaus Iohannis la mitingurile pe care le va organiza la Iasi si Bucuresti, liberalii dorind ca mitingul din Capitala sa se desfasoare in Piata Victoriei.

Ludovic Orban a declarat, luni, ca liberalii i-au trimis invitatie presedintelui, dar inca nu au primit confirmarea participarii acestuia.

„Noi ne dorim sa fie prezent si, practic, sa oferim ocazia sa sustina referendumul pe care l-a declansat si sa transmita mesaje catre toti cetatenii romani privitor la necesitatea implicarii in acest referendum si necesitatea votului in favoarea acestui referendum”, a spus liderul PNL.

„Partidul National Liberal a declarat sprijinul total politic si organizatoric pentru referendumul declansat de presedintele Romaniei, inca din momentul anuntarii referendumului si ca atare, oricand prezenta presedintelui Romaniei la evenimente ale Partidului National Liberal, sustinator declarat al referendumului, este normala, fireasca si de dorit”, a mai spus Orban, citat de news.ro.

Liderul PNL a precizat ca liberalii doresc ca in Bucuresti mitingul sa fie organizat in Piata Victoriei.

„O locatie pe care ne-o dorim este Piata Victoriei, este locul simbol, care, practic, dupa parerea noastra, este cel mai potrivit loc. Am depus o solicitare catre Primaria Capitalei in conformitate cu legea. Asteptam sa se intruneasca Comisia speciala care aproba evenimente, sa primim un raspuns”, a spus Ludovic Orban.

El a preciat ca „va fi un miting mare, va fi un miting in care se va vedea clar sustinerea de care se bucura Presedintele Romaniei in referendumul declansat si sustinerea de care se bucura Partidul National Liberal”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: