Presshub: „Auchan fara casieri”, exploatata politic de George Simion. Propaganda antieuropeana si reactia lui Godina

politica

O postare pe Facebook a lui Marian Godina a starnit un val de discutii despre faptul ca Auchan a decis sa renunte la casele de marcat cu casieri, in favoarea sistemelor cu scanare de catre clienti a produselor cumparate.

La scurt timp, subiectul a fost preluat de catre liderul AUR George Simion, care a cerut un boicot si care a directionat dezbaterea spre inca o campanie impotriva multinationalelor si a „explotatorilor” europeni ai romanilor.

Ulterior, politistul Marian Godina s-a delimitat de George Simion, dar mesajul a luat viteza oricum.

Compania Auchan a anuntat la sfarsitul lunii trecute ca a inceput „remodelarea liniilor de case din magazine” si construirea unui parcurs 100% self check-out pentru clienti. Practic, casele de marcat nu vor mai fi deservite de casieri. Clientii isi vor scana singuri produsele si vor plati la final la aparate automate. Compania a mai anuntat ca actualii casieri din magazine se vor ocupa de consultanta si suport pentru clienti de la casele self-service.

Decizia Auchan a devenit o tema de dezbatere publica, au aparut comentariile si postarile pe acest subiect, multi oameni criticand decizia Auchan de a renunta la casieri.

Citeste mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: