Categories: news

Presshub: Iohannis pleaca la Dubai de Ziua Nationala a Romaniei. Agenda nu e publica momentan

Iohannis pleaca la Dubai de Ziua Nationala a Romaniei. Presedintele Romaniei urmeaza sa tina un discurs, in Emiratele Arabe Unite, sambata dimineata, potrivit programului pus la dispozitia presei de Administratia Prezidentiala.

Pentru a ajunge la timp in Dubai, Klaus Iohannis va pleca din Romania in seara zilei de 1 Decembrie, dupa participarea la parada de Ziua Nationala si dupa receptia pe care o da anual la Palatul Cotroceni.

„Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la Conferinta mondiala pentru actiuni climatice, Dubai, Emiratele Arabe Unite, in perioada 2-4 decembrie 2023.

Mentionam ca Presedintele Klaus Iohannis va sustine interventia nationala in cadrul Summitului in dimineata zilei de sambata, 2 decembrie, urmand, totodata, sa participe la o serie de evenimente desfasurate in marja Summitului”, se arata intr-un raspuns al Administratiei Prezidentiale, la solicitiarea PRESShub.

In afara de discursul de sambata dimineata, nu sunt publice momentan ale elemente ale vizitei lui Klaus Iohannis in Dubai.

„Detalii cu privire la agenda Presedintelui Romaniei si la evenimentele la care va participa in perioada mentionata vor fi facute publice in perioada imediat urmatoare si vor fi disponibile pe site-ul Administratiei Prezidentiale”, se arata in comunicat.

Mai mult pe presshub.ro.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Traficanti de droguri de mare risc, retinuti in Bistrita. Unul dintre ei este acuzat si de viol asupra unei persoane minore

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Bistrita-Nasaud, impreuna cu procurorii Directiei de Investigare a…

55 de minute ago

Regele Charles al III-lea va participa la ceremoniile prilejuite de aniversarea a 80 de ani de la „Ziua Z”, in Franta

Regele Charles al III-lea intentioneaza sa calatoreasca, luna viitoare, in Franta pentru ceremoniile care vor…

O oră ago

Rusii folosesc prizonierii din Vovchansk, Harkov, ca „scuturi umane”, spun oficialii ucraineni. „Au existat si executii de civili”

Fortele rusesti au capturat zeci de civili in orasul de frontiera Vovchansk, a declarat un…

2 ore ago

„Escroc”, „ratat”. Trump si Biden isi duc campaniile prezidentiale la limita de jos a limbajului

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un „escroc", sambata, in Texas,…

3 ore ago

Protestatar agresat de bodyguarzii Gabrielei Firea. Protestatarul a fost impins in fata masinilor de pe bulevardul de langa Primaria Capitalei – Video

Cunoscutul protestatar Marian Morosanu "Ceausescu" a fost agresat de garzile de corp ale candidatului PSD…

21 de ore ago

Nicusor Dan a tinut „Primaria deschisa” pana la miezul noptii

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a invitat persoanele care au vizitat Primaria Municipiului Bucuresti inclusiv in…

21 de ore ago