Prezentatoare Antena 3: „Ba, mitocanii mitocanilor. Taceti dracului din gura, ipocritilor, neam de sfinti ce sunteti”

news

Prezentatoarea Antena 3 laura Nureldin se arata revoltata ca pe Facebook au aparut glume referitoare la viata intima a Anei Birchall, dupa ce aceasta a fost numita ca ministru interimar la Justitie.

„Ba, mitocanii mitocanilor. Nu v-ati plictisit, ba, de glumele cu Birchall? Nu v-ati plictisit de voi? Nu ziceati, ba, ca vreti sa fiti europeni, progresisti, moderni? In conditiile astea, tot ce-i puteti reprosa unei femei aflata intr-o functie publica e legat de viata ei sexuala, neam de sfinti ce sunteti? Ziceti nasoale de studii, ziceti nasoale de experienta profesionala, daca aveti ce. Daca nu, taceti dracului din gura, ipocritilor. Ba, sunteti niste domni”, a scris Nureldin pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretele privind demisia din functie a ministrului Justitiei, Florin Iordache, si numirea interimara a Anei Birchall.

Ana Birchall are 43 de ani, iar de 11 ani este membru PSD. A fost consiliera lui Mircea Geoana, pe vremea cand acesta era ministru de Externe, si a lui Victor Ponta, cand fostul lider al PSD era prim-ministru.

Este licentiata in Stiinte Juridice la Universitatea Bucuresti, Facultatea de Drept, in anul 1996 absolvind si Facultatea de Drept si Relatii Internationale Nicolae Titulescu, ca sef de promotie.

Ulterior, Ana Birchall a urmat cursuri de master in Drept la Yale Law School, Yale University, SUA, iar in 2002 a devenit doctor in Drept la Yale Law School.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre: , ,

Comentarii: