news

Prezentatorii de la Realitatea TV sustin mitingul din 10 august cu insigne cu „Gura PSD”. Gusa explica ce inseamna – Video

Prezentatorii postului Realitatea TV afiseaza in piept insigne pe care scrie „Gura PSD”. Actionarul majoritar al postului, Cozmin Gusa, a explicat ca insignele fac parte dintr-o campanie de „incurajare pentru mitingul din 10 august”.

„Vreau sa semnalez campania noastra ‘Gura PSD’, poate telespectorii au remarcat ca prezentatorii Realitatea TV poarta o insigna cu acest slogan, in semn de respect pentru cetatenii care n-au contenit sa se revolte, mult mai activ cei din diaspora, este de altfel firesc, pentru ca acest curaj si dorinta de a trai intr-un mediu mai aseptic din punct de vedere demoratic i-au si facut sa-si doreasca sa plece din tara si sa-si castige respectul de sine, chiar cu pretul unor umilinte.

Aceasta campanie a noastra se doreste si un fel de incurajare pentru mitingul din 10 august care, in final, a primit avizul Primariei Generale, am vazut ca nu se mai joaca nimeni cu asta. E bine, pentru ca economia noastra, daca intr-un fel este echilibrata, este si datorita contributiilor celor din diaspora. Macar atat respect ar trebui sa le oferim, sa-i lasam sa vina acasa sa protesteze intr-un spirit civic, de normalitate, pe care noi, din pacate, l-am pierdut,” a declarat Cozmin Gusa la Realitatea TV.

Prezentatoarea Denise Rifai  a explicay si ea de ce poarta aceasta insigna: ”Port o insigna, apropo de starea de spirit a romanilor care sunt conectati la realitate, nu la modul in care sunt intoxicati cei care privesc spre Guvernul Dancila”.

„GUra PSD” are legatura cu numeroase mesaje anti-PSD transpuse pe placute de inmatriculare ale masinilor, pe campiile de langa Cluj sau pe plaje.

Urmareste-ne si pe:
Ioana Hurdea

Share
Published by
Ioana Hurdea

Recent Posts

Judecatoarea din Suceava care le furniza informatii interlopilor se plange ca DIICOT i-ar fi incalcat intimitatea inregistrand-o cand se droga alaturi de acestia

Judecatoarea Ana Maria Chirila care vindea informatii interlopilor si a fost filmata in timp ce…

12 minute ago

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou in Madrid, dupa ce a coborat pe sine sa-si faca nevoile

Un barbat a fost ucis de un tren de metrou dupa ce a intrat pe…

27 de minute ago

A ramas iar fara vin? Dmitri Medvedev ameninta tarile occidentale cu atacuri nucleare asupra capitalelor lor, daca vor trimite trupe in Ucraina

Rusia va raspunde cu un atac nuclear asupra Londrei, Parisului si Washingtonului daca trupele occidentale…

43 de minute ago

Doi rezervisti israelieni, ucisi in urma unui atac cu drona revendicat de miscarea terorista Hezbollah

Doi soldati in rezerva ai IDF au fost ucisi ieri dupa-amiaza intr-un atac cu drona…

58 de minute ago

Statele Unite au anuntat ca vor boicota ceremonia de investire a presedintelui Rusiei, Vladimir Putin

Statele Unite au anuntat luni ca nu vor participa la ceremonia de investire a presedintelui…

O oră ago

O noua teorie deliranta la Moscova: „Istoria se repeta. In perioada premergatoare operatiunii speciale, Occidentul pregatea o agresiune impotriva patriei noastre”

Seful Directiei Principale de Informatii a Statului Major General al Fortelor Armate Ruse - adjunctul…

10 ore ago