Prietena din copilarie a lui Gigina: „Permitem unor JEGURI de oameni sa ne conduca. DEMISIA”

news

Prietenii si cunoscutii politistului Bogdan Gigina continua sa transmita mesaje pe pagina sa de Facebook si sa ceara dreptate. In continuare, din partea vicepremirului Gabriel Oprea nu se aude nicio vorba, nicio explicatie.

„De 3 zile imi tot rasuna in urechi ‘Dumnezeu sa-l ierte’. Pe Bogdan-Cosmin il stiu de cand s-a nascut si am trait ieri, alaturi de familie, drama inmormantarii lui. Nu a gresit cu nimic. Nu ai ce sa-i ierti Doamne. Iarta-ne pe noi ca permitem unor jeguri de oameni sa ne conduca si sa apere interesele nationale. ‪#‎demisia‬”, a scris Dana Stavaru pe pagina de Facebook a lui Bogdan Gigina.

prietena gigina

Vicepremierul Gabriel Oprea pastreaza in continuare tacerea, desi sunt numeroase voci care ii solicita explicatii. In schimb, marile trusturi de presa, in special posturile de stiri, au lansat o operatiune de spalare a generalului, aruncand toata vina pentru tragedie pe tanarul politist care a murit.

In cea mai recenta manipulare pusa la cale de oamenii vicepremierului se afirma ca politistul Bogdan Gigina inchidea coloana. Astfel, se incearca a se demonstra ca politistul nu era presat sa conduca cu viteza mare si ca Gabriel Oprea nu avea cum sa opreasca dupa accident. Imaginile sunt neclare si contrazic declaratiile a numeroase persoane, inclusiv politisti, care au fost la fata locului.

„Politistii care aveau statiile deschise pe canalul de comunicatii al coloanei au auzit vocea ofiterului Gatan cum striga. ‘Mai repede, mai repede, parca dormiti’. In momentul impactului, motocicleta condusa de Bogdan Gigina avea peste 100 km/h. Ploua abundent”, a declarat un politist, citat de stiripedia.ro.

O alta persoana a vazut cum s-a intamplat totul si povesteste ca politstul era in fruntea coloanei, iar apoi a trecut Oprea fara sa opreasca.

„Am vazut politistul in intersectie oprind masinile si apoi am vazut in noapte luminile de la girofarurile masinilor care se apropiau… a trecut prima motocicleta apoi passatul… am auzit zgomotul fiarelor rasturante si un fior rece mi-a trecut prin corp.

Masina Audi in care am aflat ca era Oprea nu a oprit ci a trecut in viteza slalomand printre si peste fiarele ce delimitau gaurile”, a spus martorul.

Realitatea TV este controlata de Cozmin Gusa, despre care surse bine informate din mediul politic spun ca este consilier de imagine al lui Gabriel Oprea. Informatiile prezentate de acest post au fost preluate in graba si de alte publicatii favorabile vicepremierului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,


Comentarii: