Prietenul Antenei 3, Victor Ponta, descopera „linsajul mediatic”: „Este o mare suferinta”

politica

Dupa audierea surorii sale la DNA Ploiesti, premierul Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj in care se plange ca atat mama cat si sora sa sunt „linsate mediatic”.

„Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!”, a scris Ponta.

Sotul surorii premierului, Iulian Hertanu, este urmarit penal pentru constituire de grup infractional organizat, deturnare de fonduri europene si evaziune fiscala in legatura cu un contract pe fonduri europene privind extinderea retelei de canalizare in orasul prahovean Comarnic.

In acelasi dosar sunt urmariti penal sub control judiciar deputatii Vlad Cosma si Sebastian Ghita, presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma, fostul consilier judetean Mihail Coman, omul de afaceri Liviu Munteanu, dar si directorul de productie al SC Hidro Prahova, Iuliu Virgiliu Roman.

De asemenea, au mai fost arestati preventiv omul de afaceri Vladimir Ciorba si directorul de la SC Grossmann Engineering Group, Ilie Dragan.

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: