Prima dezbatere, Basescu a executat-o pe Firea: „Sunteti corupta pana in maduva oaselor, nu mai vorbiti de Nicusor”

politica

Joi seara, la Romania TV, a avut loc prima dezbatere intre doi candidati pentru Primaria Capitalei. Traian Basescu si Gabriela Firea au avut un dialog contondent, fostul presedinte acuzand-o de coruptie pe primarita PSD.

„A venit doamna Firea si ne-a aratat cum cumpara echipamente pentru spitale, cum le face tuturor analize COVID, cum ii trateaza pe toti. Doamna Firea trebuie sa stie ca primul lucru ca sa fii sanatos e sa te speli si jumatate din Bucuresti nu a avut apa calda vara asta, ba un sector, ba altul. Retineti, doamna Firea, sunteti corupta pana in maduva oaselor. Nu ii mai dati lectii lui Nicusor”, a spus Basescu.

Iata un fragment din cadrul dialogului:

Traian Basescu: Ma fratilor, hai, ca daca tot vorbim cinstit, hai sa vorbim cinstit. Dna Firea e de 10 ori mai corupta decat Nicusor, e putreda.

Victor Ciutacu: Aveti dovezi?

Traian Basescu: Credeti ca eu vorbesc degeaba?

(Gabriela Firea intervine in direct)

Traian Basescu: Va spun inainte sa intrati, sunteti corupta pana in maduva oaselor, nu mai vorbiti de Nicusor.

Gabriela Firea: Vreau sa raspund, din respect pentru cetateni, acestui val de acuzatii nedemne ale dlui Basescu,

Traian Basescu: Eu nu aud, nu-mi luati sonorul. Sa-i aud glasciorul dnei Firea. Cea mai preacinstita fecioara a Bucurestiului.

Gabriela Firea: Daca nu are alt argument decat jignirile, nu putem intra in dialog. Credeam ca ne vedem saptamana viitoare la dezbatere sa spunem proiectele pentru Bucuresti. Daca a venit sa ma jigneasca, vad ca dansul tine loc de procuratura, judecatorie, stie el cine e corupt si cine nu.

Traian Basescu:  A venit doamna Firea si ne-a aratat cum cumpara echipamente pentru spitale, cum le face tuturor analize COVID, cum ii trateaza pe toti. Doamna Firea trebuie sa stie ca primul lucru ca sa fii sanatos e sa te speli si jumatate din Bucuresti nu a avut apa calda vara asta, ba un sector, ba altul. Retineti, doamna Firea, sunteti corupta pana in maduva oaselor. Nu ii mai dati lectii lui Nicusor.

Gabriela Firea: Daca domnul Basescu nu are alte argumente, decat jignirile, inseamna ca nu putem purta un dialog. Eu credeam ca ne putem vedea la dezbatere saptamana viitoare sa ne spunem proiectele pe care le avem in vedere pentru Bucuresti si ce am facut in continure, dar daca va veni sa ma jigneasca inseamna ca nu putem purta un dialog civilizat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: