Prima reactie a Olgutei Vasilescu fata de scrisoarea anti-Dragnea. Sare furioasa in apararea sefului PSD: „M-a deranjat fraza ca s-a deschis razboi cu institutiile din statul paralel”

politica

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a lasat de inteles, miercuri, ca este alaturi de Liviu Dragnea in razboiul declansat in PSD de gruparea Firea-Stanescu-Badalau. 

„Asteptam CEX ca sa avem o discutie, nu este in regula sa ne trimitem epistole prin presa. Suntem cel mai mare partid din Europa, nu treuie sa ne scoatem rufele la geam. Solutia gasita de CEX trebuie sa fie una echilibrata.

Nu sunt de acord cu scrisori trimise prin presa, ci cu discutii asezate in cadrul partidului. Este clar ca partidul nu trebuie sa fie divizat.

Am citit scrisoarea pe diagonala, m-a deranjat fraza ca s-a deschis razboi cu institutiile din statul paralel. Toti ne-am asumat sa terminam cu abuzurile. Membrii si simpatizantii pesedisti vor sa continuam aceasta lupta impotriva abuzurilor. Nu trebuie sa faramitam partidul din interior”, a declarat Olguta Vasilescu la Antena 3.

Ea a comentat si scaderea PSD in sondaje, unul dintre reprosurile in scrisoarea anti-Dragnea fiind ca aprtidul se situeaza acum intre 25-30%.

„Partidul are 57% in judetul nostru (Dolj), conform sondajului facut de noi. Mi-e foarte greu sa cred ca sunt judete cu 10-15% ca sa se ajunga la acel scor din scrisoare”, a mai spus Olguta Vasilescu.

Intrebata despre demisia lui Dragnea, ea a refuzat sa dea un raspuns transant.

„Este o decizie pe care trebuie sa o ia dumnealui, este un act unilateral. Haideti sa discutam si ce se intampla dupa, asta este principala problema pe care trebuie sa o punem”, a mentionat ministrul Muncii.

Ea a mai precizat ca „sunt sanse mici ca gruparea anti-Dragnea sa invinga la CEX”.

Comentarii: