Prima reactie a PSD dupa anuntul presedintelui Romaniei: „Iohannis incalca din nou grav Constitutia. Numai cu Dragnea ne putem indeplini promisiunile”

politica

Eugen Nicolicea il acuza pe Klaus Iohannis ca incalca grav Constitutia prin faptul ca a programat consultarile cu partidele politice inainte de a afla rezultatul final al alegerilor parlamentare. Secretarul general adjunct al PSD. Codrin Stefanescu, a tinut sa sublinieze ca PSD nu renunta la nominalizarea lui Dragnea pentru functia de premier.

„Presedintele incalca din nou grav Constitutia. Consultarile se fac intai si intai cu partidul care a obtinut majoritatea absoluta in Parlament. Ce consultari sa faci cu alte partide daca nu ai rezultatele finale? Ma uimeste din nou faptul ca presedintele Iohannis incalca grav Constitutia”, a declarat Nicolicea la Romania TV.

Intrebat despre anuntul lui Iohannis comnfrom caruia nu va nominaliza o persoana cu probleme penale pentru functia de premier, Nicolicea a spus: „Absolut deloc nu vreau sa vorbesc despre criteriile lui Iohannis”.

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a tinut, tot la Romania TV, sa anunte ca PSD merge inainte cu Liviu Dragnea. „Garantia ca promisiunile din campanie vor fi duse la indeplinire este ca Dragnea trebuie sa fie prim-ministru”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

 

 

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: