Prima reactie. PSD-istul Lucian Radulescu NU recunoaste ca a amenintat politistii cu legitimatia de consilier parlamentar

politica

Lucian Radulescu, consilierul parlamentar PSD care a amenintat un echipaj de politie, sustine ca nu s-a folosit de legitimatia de la Parlament pentru a-i intimida pe politisti. Imaginile arata insa cu totul altceva.

”A fost un limbaj nepotrivit, poate la nervi, pe care mi-l asum. Insa trebuie sa stiti ca acel domn politist de mult ma vana”, a declarat Radulescu pentru Observatorul Prahovean.

Intrebat despre amenintarile proferate in timp ce isi flutura legitimatia, Radulescu nu a recunoscut nimic.

„Nu are treaba una cu alta. Toate documentele erau in portofel, inclusiv acea legitimatie. Am fost amendat pentru stationare interzisa. Poate am fost putin recalcitrant, imi asum ce am facut”, a mai spus Lucian Radulescu.

Radulescu a amenintat violent un echipaj de politie pentru ca indraznit sa il legitimeze dupa ce a oprit masina intr-un loc interzis. „Nu cred ca vrei sa ai conflict cu mine. Hai sa-ti arat eu ceva, vino incoa. Ia de colea (ii intinde legitimatia de consilier parlamentar). Incerci cu mine de astea? Da-mi amenda, fa ce vrei tu… Jur… Da-mi amenda. Da-i drumul si da-mi amenda, hai ca-ti arat eu tie. Astept pe unul sa-mi bage gaze, in pula mea, nu te mai lua de mine”, le-a spus Radulescu politistilor.

Lucian Radulescu este consilier al deputatul PSD Laura Moagher.

Citeste si: Ii place sa i se spuna „Becali de Ploiesti”. Cine este PSD-istul care i-a amenintat si injurat pe politisti

In 2018, Lucian Radulescu a participat la „Mitingul impotriva abuzurilor” din Piata Victoriei, convocat de Dragnea.

„Printre manifestantii care s-au imbracat in alb s-a numarat si Lucian Radulescu, seful Hipodromului din Ploiesti”, informa Republika News.

 

Mai mult despre:


Comentarii: