Primar NEAMT, la un pas sa ia BATAIE: „In tara noastra sa ne ferim de refugiati?”. Iata care este atmosfera in Germania

externe

Inregistrare relevanta pentru atmosfera care domneste in aceasta perioada in Germania. Locuitorii unui mic orasel au fost la un pas de a-si lua primarul la bataie dupa ce acesta le-a spus ca solutia de a-si feri copiii de agresiunile refugiatilor este de a-i ocoli, de a nu trece prin locurile unde se afla acestia.

Un batran prezent la sedinta Consiliul Municipal din Bad Schlema s-a plans ca nepoata sa in varsta de 10 ani a fost hartuita, in timpul orelor de educatie fizica, de refugiatii aflati la ferestrele centrului in care sunt gazduiti. „Ce se va intampla la vara, cand fetele vor avea mai putine haine?, a intrebat barbatul.

„Este simplu, nu trebuie sa ii provocati si nu treceti prin acele zone”, a raspuns repede primarul Jens Muller.

Reactia primarului a starnit imediat o furtuna printre numerosii localnici prezenti in sala de consiliu. „Ohhhh, in tara noastra? Nu mai putem sa merge prin propriul nostru oras! Oh, baiete!  Du-te acasa, baiete! Cine naiba te-a ales? Baiete, ai ceva tupeu!”, se aude vocea unui barbat.

„Ce fel de primar este acesta? Ar trebui sa demisioneze”, spune o femeie revoltata.

Primarul face apel la calm: „Vorbesc chineza, nu ma intelegeti?”. „Da, asta este Germania”, raspunde sala.

„Credeti ca printre germani nu exista oameni care agreseaza sexual?”, insista primarul. „Da, dar asta nu are legatura, germanii merg la inchisoare pentru asta. Dar ei (migrantii – n.red.) nu ajung”, raspunde un barbat furios.

Iata mai jos imaginile:

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: