Primarul traseist al Iasiului, atacat cu iaurt de un protestatar. Protestatarul a fost saltat de jandarmi – Video

politica

Primarul Mihai Chirica a fost atacat, duminica, de un protestatar in timpul manifestarilor din Piata Unirii din Iasi, fiind stropit pe fata si pe haine cu iaurt. Barbatul a fost ridicat de fortele de ordine.

Oamenii l-au huiduit, duminica, pe Mihai Chirica inca din momentul aparitiei in Piata Unirii, acesta fiind stropit de un iesean cu o substanta alba, cel mai probabil iaurt.

Chirica s-a retras in Hotelul Traian pentru a se spala pe fata, dar si pentru a-si curata haina. In acelasi timp, protestatarul a fost ridicat de fortele de ordine pentru a fi legitimat.

Ulterior, Mihai Chirica a declarat jurnalistilor ca a fost vorba de iaurt, dar ca nu va depune plangere impotriva persoanei care l-a stropit. Edilul crede ca politicienii trebuie sa fie atenti la ceea ce fac, pentru ca s-au acumulat multe frustrari in societate in ultimii 30 de ani.

„Nu am intoleranta la lactoza. Ma bucur ca era un produs romanesc. Omul si-a varsat naduful pe mine”, a afirmat edilul Mihai Chirica, citat de news.ro.

Manifestarile din Piata Unirii au durat 30 de minute, in piata fiind prezente peste 500 de persoane.

Peste o suta de ieseni au protestat, duminica, avand bannere si pancarte cu mesaje pro-autostrada, actiunea desfasurandu-se in Piata Unirii, unde au avut loc manifestarile oficiale dedicate Unirii Principatelor Romane.

Actiunea a fost initiata de catre asociatia ”Impreuna pentru A8”, care militeaza pentru constructia autostrazii Ungheni-Iasi-Targu Mures

Mai mult despre:

Comentarii: