Primele declaratii ale lui Klaus Iohannis dupa intalnirea cu contramanifestantii PSD

news

Presedintele Klaus Iohannis a publicat pe pagina sa de Facebook o scurta reactie in urma intalnirii cu manifestantii PSD din fata Palatului Cotroceni.

„Am fost in aceasta seara sa vorbesc cu oamenii care protesteaza de cateva zile in fata Palatului Cotroceni. Inteleg sa imi exercit mandatul de presedinte ascultand vocea tuturor romanilor, indiferent de optiunile lor. Este absolut firesc sa existe diferente de pareri si puncte de vedere si este dreptul fiecarui cetatean de a-si face cunoscute convingerile, in mod pasnic si civilizat”, a scris Iohannis pe Facebook.

Presedintele Klaus Iohannis a incercat, miercuri, sa stea de vorba cu manifestantii PSD din fata Palatului Cotroceni. Insa acestia au reactionat foarte violent.

Oamenii l-au huiduit, au scuipat spre el si i-au strigat ca nu are comportamentul normal unui sef de stat, infomeaza Digi24. Klaus Iohannis i-a intrebat cum ar putea sa le faca viata mai buna, dar oamenii nu i-au dat ocazia sa poarte un dialog. „Suntem cu totii romani”, le-a spus Iohannis. „Demisia”, i-au raspuns cei adunati.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: