Primele fisuri, un cunoscut europarlamentar ALDE ataca modul in care PSD modifica legile justitiei. Ponta: „Hai, peremistii lui Dragnea, sariti!”

news

Europarlamentarul ALDE Renate Weber este revoltata de modul in care PSD a decis sa modifice legile justitiei. „Asa nu”, spune aceasta, starnind o reactie de bucurie din partea lui Victor Ponta.

Credibilitatea oricarei incercari a PSD de a modifica legile justitiei este pusa sub semnul intrebarii, a declarat Weber la RFI.

Renate Weber spune ca ‘pachetul acesta de legi care se discuta acum evident are o mare problema, anume aceea ca este initiat de un partid care are coruptii lui si mai ales are pe cineva condamnat in fruntea sa si din acest motiv, evident, credibilitatea oricarei incercari este deja pusa sub semnul intrebarii. Dar dincolo de asta, acest pachet a tot evoluat. Noi trebuie sa ne uitam la ce este astazi in dezbatere in Parlamentul Romaniei, la felul in care au fost adoptate unele amendamente, care, cred eu, sunt menite unele din ele sa corecteze niste erori din trecut’.

In opinia sa, ‘felul in care PSD a gestionat toata aceasta chestiune este un exemplu de scoala ASA NU. Si asta incepe de la OUG 13, felul in care a fost data, pana la faptul ca astazi exista o comisie condusa de acelasi extraordinar de controversat om care este Florin Iordache. Ce nevoie era de aceasta comisie? Lucrurile acestea ar fi trebuit discutate frumos, in comisia juridica. Deci nu inteleg sub nici o forma felul in care se comporta PSD-ul, decat daca si-a propus intr-adevar sa faca implozie’.

Victor Ponta a comentat satisfacut aceste declaratii.

„Hai ! peremistii lui Dragnea – sariti si pe Renate Weber/ si ea s-a “dat cu Statul Paralel”!!!

Romanul are o vorba inteleapta : ‘cand mai multi spun ca esti beat mai bine te duci sa te culci’! La peremistii si pedistii care conduc acum PSD vad ca nu foloseste – ei se duc la televizor!”, a scris Ponta pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: