Primele imagini video cu Dragnea dupa incarcerare. Stapanul lui Dancila, a fost adus la ICCJ

news

Au aparut primele imagini cu Liviu Dragnea de la incarcerarea sa la Rahova. El a fost adusi marti la ICCJ.

Dragnea a a fost adus cu duba. Dragnea a renuntat la celebra sa mustata.

ICCJ judeca marti contestatia in anulare depusa de fostul lider PSD Liviu Dragnea si de Olguta Segu si Floarea Alesu in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. In legatura cu condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in acest dosar, Liviu Dragnea a depus si recurs in casatie.

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a depus in 18 octombrie contestatie in anulare pentru a scapa de condamnare

De asemenea, Olguta Sefu, fost director executiv adjunct al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, condamnata la un an de inchisoare cu suspendare pentru fals intelectual in acest dosar, a depus si ea contestatie in anulare.

Si Floarea Alesu, fost director execituv al DGASPC Teleorman a depuse contestatie in anulare, atat ea, cat si Olguta Sefu avand termen tot marti.

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv in 27 mai, de magistratii ICCJ, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

In acest dosar, Dragnea, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie in 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual,

Liviu Dragnea a declarat in 22 octombrie si recurs in casatie.

Mai mult despre:

Comentarii: